Cykeltävlingar i Sverige

Älskar du också en utmaning? Då kan du tävla med din cykel på landsväg, inomhusbanor eller i tuff terräng. Cykling är en sport som blir allt mer populär. Alla former av motionslopp kräver sina förberedelser och det är viktigt att alltid sätta upp tydliga mål för sin träning. I dag finns det många lopp av välja bland för såväl nybörjare som proffs. Ett av de mest klassiska loppen är Vätternrundan som faktiskt kan stoltsera med att vara världens största motionscykellopp. Klarar du de 300 kilometrarna runt sjön Vättern? Start och mål sker i Motala. Eller du kanske fördrar en cykelfärd över stock och sten via höga berg där cykeln flyger fram genom djupa skogar? Mountainbikeåkning är något för dig som vill testa på en extrem utmaning.

Har du ett mindre företag som anordnar cykeltävlingar? Då kan kontorshotell vara en smart lösning för er. Som kund kan du koncentrera dig på att lägga upp en spännande tävling för att cykelentusiaster och njuta av den flexibilitet som den här lösningen ger dig. Det är bekvämt val som innebär att man bara betalar för den service man man använder. Det finns givetvis kontorslösningar i massa olika storlekar, från det enkla enmanskontoret till större lokaler. På så sätt är det lätt att alltid anpassa lokalen utifrån verksamheten. Service och trivsel är A och O och du kan lägga allt fokus på kärnverksamheten – precis som det ska vara. Precis som i cykling så vet du som företagare hur viktigt det är att alla delar funkar som de ska för att du ska komma i mål. Vi ser fram emot att hitta en lösningar som passar just dig och ditt företags behov.

runnevik2.se

Kontorshotell ger många fördelar

Vilka fördelar finns det då med ett kontorshotell? För det första kommer du att spara så väl tid och pengar. Lösningen är enkel, smidig och kostnadseffektiv. På ett kontorshotell kan du få stöd med alt från IT och telekommunikation till möbler och konferensrum. Självklart finns det även utskriftsmöjligheter liksom receptionstjänster. Istället för att börja ””på noll”” så finns helt enkelt allt på plats. Därför får du alltid stor flexibilitet i ditt arbete och du kan skräddarsy hyresperiod och antalet arbetsplaster för personalen. Eftersom du möter många olika företag och branscher på ditt kontorshotell och möjligheten till samarbeten och samverkan stor. Kanske kan du rent av få dina jobbgrannar att ställa upp i cykelloppet? Här sker nätverkandet på ett naturligt sätt. Att hitta en bra kontorsplats och en arbetsmiljö att trivas i kan vara en utmaning och därför hjälper vi dig gärna på vägen medan du behåller fokus på dina personliga mål.